ΠΑΕ Άρης: «Ο Μάριος είναι δυνατός - Έχει δίπλα του όλη την οικογένεια του Άρη»

Η ΠΑΕ Άρης με μήνυμα της εξέφρασε δημόσια τη στήριξη της στον 21χρονο τερματοφύλακα της ομάδας, Μάριο Σιαμπάνη, για την απόπειρα δωροδοκίας που δέχτηκε.

ΠΑΕ Άρης: «Ο Μάριος είναι δυνατός - Έχει δίπλα του όλη την οικογένεια του Άρη»

Ο Μάριος Σιαμπάνης βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν κατηγορίες πως δέχτηκε απόπειρα δωροδοκίας από ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον με τα όσα κατήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ ακόμη και μέλη από την ομάδα του Άρη, είναι ενήμεροι για το περιστατικό.

Η ΠΑΕ Άρης, με μήνυμα της στο facebοοκ, εξέφρασε τη στήριξη της στον 21χρονο τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος κατέθετε πάνω από 4 ώρες για το γεγονός.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η υποκρισία σας περισσεύει... Δεν μας αγγίζει, όμως. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσετε την ήττα; Ο Μάριος είναι δυνατός και έχει δίπλα του όλη την οικογένεια του ΑΡΗ... Τα υπόλοιπα στην δικαιοσύνη...".

Σύμφωνα με το Open TV, o βασικός τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε τα εξής:

«Ο Σιαμπάνης κατέθεσε ότι είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης, στο Μικέλ του Ευόσμου με πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ. Τον κατονόμασε. Είπε ότι στην συνάντηση του προσέφερε χρήματα, προσδιόρισε το ποσό στις 100.000 και ότι του ζητήθηκε να βρει και άλλους συμπαίκτες για μειωμένη απόδοση».

Και όπως ενημέρωσε το OPEN tv του Ιβάν Σαββίδη, η κατάθεση είχε διάρκεια τρεις ώρες. Μέχρι δηλαδή τα μεσάνυχτα μίλησε με τους ανθρώπους του νόμου ο νεαρός τερματοφύλακας που κατονομάστηκε από τον Κώστα Καραπαπά ως ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που προσεγγίσθηκαν για να έχουν μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι.

Σημειώνεται ότι προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Και φυσικά είναι απορίας άξιο πως διέρρευσε η κατάθεση στο OPENtv, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί, ενώ έπρεπε να υπάρχει μυστικότητα ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Super 3 για Σιαμπάνη: «Όλοι μια γροθιά δίπλα του»

Υπόθεση Δωροδοκίας ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Καραπαπά στον εισαγγελέα