Κατέθεσαν Σιαμπάνης, Δεληζήσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Δεληζήσης προκειμένου να καταθέσουν για όσα κατήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς περί απόπειρας δωροδοκίας πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

Κατέθεσαν Σιαμπάνης, Δεληζήσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι από την πλευρά του "Δικεφάλου" έγινε απόπειρα δωροδοκίας στον Μάριο Σιαμπάνη.

Οι εισαγγελικές αρχές έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και το πρωί της Δευτέρας (14/12) διέταξαν επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για μία τόσο σοβαρή υπόθεση.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας δύο ποδοσφαιριστές του Άρη κλήθηκαν να καταθέσουν στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο ένας είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά να είναι ο παίκτης που προσέγγισε ο ΠΑΟΚ και επιχείρησε να τον δωροδοκήσει. Ο άλλος που κλήθηκε να καταθέσει είναι ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος λίγη ώρα μετά τις καταγγελίες του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε δηλώσεις με τις οποίες επιβεβαίωνε όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει τη διενέργεια της έρευνας υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως. Οι δύο ποδοσφαιριστές κατέθεσαν μάλιστα παρουσία δικηγόρου της ΠΑΕ Άρης. Στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για το θέμα αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Προς το παρόν οι δύο ποδοσφαιριστές κατέθεσαν όλα όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.