Ολυμπιακός: Τιάγκο Σίλβα και για τα δύσκολα

Ο Τιάγκο Σίλβα έπαιξε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και έδειξε ότι δεν μπήκε απλά στην εξίσωση, αλλά ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Τιάγκο Σίλβα και για τα δύσκολα

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι η μοναδική ίσως από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού που έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να δείξει την αξία του και την ποιότητα του. Ο Πορτογάλος χαφ από εκείνο το δεκάλεπτο με τον Βόλο φάνηκε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις στον Ολυμπιακό.

Στη Λαμία ήταν το μεγάλο στοίχημα για τον Πορτογάλο χαφ, αφού θα έπαιζε για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα το έκανε σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Για ποδοσφαιριστές όπως ο Τιάγκο Σίλβα τέτοια γήπεδα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά, αλλά εκείνος έδειξε ότι το πέρασε το τεστ.

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν πολύ τον Ολυμπιακό να παίξει καλό ποδόσφαιρο δεδομένων των συνθηκών και να φτάσει στη νίκη. Ο Τιάγκο Σίλβα ακόμη και στο βούρκο του "Αθανάσιου Διάκου" ξεδίπλωσε την ποιότητα του. Ένας ποδοσφαιριστής πολύ κοντρολαρισμένος, με εξαιρετικές επαφές με τη μπάλα και με γρήγορη σκέψη. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε πλέον στην εξίσωση και έδειξε στο γήπεδο ότι είναι ποδοσφαιριστής με επιθετική τάση.

Είναι απλός παίκτης και διευκολύνει το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Τιάγκο Σίλβα δεν μπήκε απλά στο ροτέισον, αλλά έδειξε κιόλας ότι δεν είναι για να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα εύκολα. Είναι παίκτης και για τα δύσκολα ο Πορτογάλος και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον βάλει στο… κόλπο.