ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο βοηθός που είχε ακυρώσει γκολ της Αϊντχόφεν με τον ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε βοηθό στο ματς της Τετάρτης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό τον Αλεξέις Σπασιόνικοφς, ο οποίος είχε... εφεύρει οφσάιντ σε γκολ της Αϊντχόφεν με τον ΠΑΟΚ, παρότι ο σκόρερ καλυπτόταν από πέντε παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά»!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο βοηθός που είχε ακυρώσει γκολ της Αϊντχόφεν με τον ΠΑΟΚ! (vid)

Ο βοηθός που έχει στο ενεργητικό του μία από τις χειρότερες αποφάσεις που έχουμε δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (16/12) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. για την 1η αγωνιστική της Super League.

Ο λόγος για τον Αλεξέις Σπασιόνικοφς, τον Λετονό βοηθό, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι της Αϊντχόφεν με τον ΠΑΟΚ για το Europa League είχε σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ σε γκολ του Μάλεν, παρότι ο παίκτης της PSV καλυπτόταν από πέντε ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά»!

Δείτε σε βίντεο το ακυρωθέν γκολ του Μάλεν στο Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ:

Ειδικότερα, για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ επέλεξε τον Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις (ήταν επίσης ρέφερι στο ματς Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπασιονίκοφς. Τέταρτος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν -και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2016-17- ο Αντρίς Τρεϊμάνις είχε διαιτητεύσει και το Παναθηναϊκός-Θέλτα 0-2 για τους ομίλους του Europa League.