ΠΑΕ Άρης: «Όλοι δίπλα στον Ουαγκέ»

Η ΠΑΕ Άρης με μήνυμα της στα social media στάθηκε στο πλευρό του Μουσά Ουαγκέ, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ Άρης: «Όλοι δίπλα στον Ουαγκέ»

Ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ ήταν ο Μουσά Ουαγκέ. Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης" με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ουαγκέ στην προσπάθειά του να αποσοβήσει γκολ προ της γραμμής υπέστη, έπειτα από πλασέ του Μπερτόγλιο, υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή: «Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς στην προσπάθειά του να προστατέψει την εστία του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα για τις λεπτομέρειες της αποκατάστασης του τραυματισμού. Stay strong Moussa».

Πάντως παρά τη μεγάλη αντιπαλότητα στο πλευρό του ποδοσφαιριστή στέκεται και ο Άρης. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ με ανάρτηση της στα social media αναφέρθηκε στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή γράφοντας: «Στεκόμαστε όλοι δίπλα στον Moussa Wague και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα…», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης.

✍: Στεκόμαστε όλοι δίπλα στον Moussa Wague και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα… ? Stay strong… ? ?⚫ #ARISFC

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020