Παναθηναϊκός: Με Λάρισα εκτίει ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να την εκτίσει κόντρα στους Θεσσαλούς

Παναθηναϊκός: Με Λάρισα εκτίει ο Μακέντα

Στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική της Super League θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Φεντερίκο Μακέντα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς που έδωσε το περασμένο Σάββατο ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Ιταλός επιθετικός είναι μάλιστα ο τέταρτος παίκτης του «τριφυλλιού» την εφετινή σεζόν που συμπλήρωσε κάρτες μετά τους Σάντσες, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες και στον Παναθηναϊκό έπρεπε να βάλουν σε μια τάξη τις… προτεραιότητες.

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, ενώ έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής ο Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 15η αγωνιστική.

Έτσι λοιπόν με δεδομένο ότι δεν θα ήταν έξυπνο να χάσει και δεύτερο κομβικό παίκτη της ενδεκάδας στο ίδιο ματς, ο Λάζλο Μπόλονι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αγώνες για να εκτίσει ο Μακέντα:

Είτε στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στις 3 Ιανουαρίου με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε σ’ αυτό με την ΑΕΛ, που θα οριστεί προς το τέλος του μήνα.

Συνεκτιμώντας την πολύ καλή φόρμα του 29χρονου επιθετικού, ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε το ματς με την ΑΕΛ, στο οποίο θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού» ο Καρλίτος.