Λαμία: Δεκτή η παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ

Δεκτή έγινε σήμερα (14/12) η παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ από την ΠΑΕ Λαμία. Ο 67χρονος τεχνικός την Κυριακή είχε υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Λαμία: Δεκτή η παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ

Την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας έφερε η βαριά ήττα της Κυριακής από τον Ολυμπιακό με 6-0 στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η παραίτηση του 67χρονου προπονητή έγινε δεκτή σήμερα (14/12) από τη διοίκηση των «κυανόλευκων».

Η ΠΑΕ Λαμία ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα και δεσμεύτηκε πως θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακάμψει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τεννές ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος, τον ευχαριστεί πολύ για τη μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.

Λαμία: Τέλος ο Μπάμπης Τεννές!

Όσο για την ομάδα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αυτή να πετύχει το στόχο της».

Ο Μπάμπης Τεννές μεταξύ άλλων την Κυριακή είχε δηλώσει:

«Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία».