ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Ο Λετονός Τρεϊμάνις «σφυρίζει» στο ΟΑΚΑ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επέλεξε τον Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Super League

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Ο Λετονός Τρεϊμάνις «σφυρίζει» στο ΟΑΚΑ

Τον Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την 1η αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του 35χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς, ενώ τέταρτος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας.

Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Θεωρείται μια από τις… ελπιδοφόρες σφυρίχτρες για τους αξιωματούχους της UEFA με τον 35χρονο διαιτητή να αναλαμβάνει συχνά αποστολές και μακριά από τη χώρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρεϊμάνις ήταν ο διαιτητής στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, όπου ο «Δικέφαλος» γνώρισε την ήττα με 3-2.

Επίσης, έχει υπάρξει διαιτητής στα ματς Παναθηναϊκός – Θέλτα 0-2, Σαχτάρ – Ολυμπιακός 1-1, ενώ πρόσφατα διηύθυνε το Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτο 3-1 στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ΑΕΚ- Ολυμπιακός είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά η επιμονή της ΕΠΟ να διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων είχε οδηγήσει στην αναβολή του.

Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε και το Κύπελλο με σκορ 1-0, αλλά έχει και την ευκαιρία την Τετάρτη να πάρει προβάδισμα επτά πόντων από τον ΠΑΟΚ στην «κούρσα» του τίτλου.