Άρης – ΠΑΟΚ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα δωροδοκίας

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Άρη.

Άρης – ΠΑΟΚ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα δωροδοκίας

Η καταγγελία του Κώστα Καραπαπά για όσα φέρεται να συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ προκάλεσαν την αντίδραση των Δικαστικών Αρχών. Στο πλαίσιο αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Καραπαπάς, με τοποθέτησή του μετά το τέλος του ντέρμπι στο Χαριλάου κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, αλλά και απειλές τόσο σε εκείνον όσο και σε άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο εισαγγελέας ζητά να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της δωροδοκίας και της παράνομης βίας. Στην ίδια παραγγελία του Εισαγγελέα ζητείται να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία τόσο σε ότι αφορά στον Σιαμπάνη όσο και σε άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η υπόθεση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ την επίβλεψή της θα έχει η Αθλητική Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αναμένεται να κληθούν για κατάθεση ο κ. Καραπαπάς, ο οποίος άλλωστε είναι και ο καταγγέλων, ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης και ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος με δηλώσει του στην τηλεόραση στο MEGA επιβεβαίωσε τις σχετικές καταγγελίες.