Λαμία: Τέλος κι επίσημα ο Βιγιάλμπα

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Λαμία: Τέλος κι επίσημα ο Βιγιάλμπα

Μια μέρα μετά το διαζύγιο με τον Μπάμπη Τεννέ η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ήδη φύγει από τη Λαμία αλλά η λύση του συμβολαίου του ανακοινώθηκε σήμερα (14/12).

Ο 26χρονος παίκτης (που παλιότερα είχε περάσει χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και από τον Πανιώνιο) εντάχθηκε στο δυναμικό της Λαμίας τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο διάστημα αυτό κατέγραψε οκτώ συμμετοχές (1 γκολ) στο β΄ μισό του περσινού πρωταθλήματος, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 26χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Leonardo Villalba.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μπάμπης Τεννές υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία λίγες ώρες μετά την ήττα της Λαμίας από τον Ολυμπιακό με 6-0.

«Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Έλληνας τεχνικός.

Διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αποχώρησε από τον πάγκο πριν από τη λήξη του αγώνα. «Μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν» δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές.