Times: Ο Σίλβα διώχνει τον Μιραλάς που... ψάχνεται

Οριστική θεωρούν οι Άγγλοι την αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού από την Έβερτον.

Times: Ο Σίλβα διώχνει τον Μιραλάς που... ψάχνεται

Αρκετά φαίνεται πως θα είναι τα επεισόδια που θα παιχτούν στο σίριαλ που αφορά τον Κέβιν Μιραλάς και την Έβερτον, το οποίο είναι πολύ πιθανό να αφορά και τον Ολυμπιακό.

Αν και προς στιγμήν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για το μέλλον του Βέλγου επιθετικού, οι εξελίξεις στην Έβερτον φαίνεται πως δεν είναι ευνοϊκές γι' αυτόν. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι υπεύθυνος γι' αυτόν είναι ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος» και συγκεκριμένα ο Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον θέλει να διατηρήσει τον Γάλλο διεθνή ανασταλτικό μέσο Μόργκαν Σναϊντερλέν στην Έβερτον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Times».

Την ίδια ώρα, ο 41χρονος Πορτογάλος προπονητής θα ζητήσει την αποχώρηση του Ντάβι Κλάασεν, του Άσλεϊ Γουίλιαμς και του Κέβιν Μιραλάς, για τον οποίο γίνεται αναφορά στο πεντάμηνο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού την σεζόν 2017-18, καθώς και στην άρνηση των Πειραιωτών να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Εμμέσως, οι Άγγλοι συνδέουν το μέλλον του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να το αναφέρουν ξεκάθαρα. Ο Βέλγος όπως σας έγραψε και το «ΦΩΣ» βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του. Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το 2020. Οι Βρετανοί κάνουν αναφορά στο γεγονός πως ο παίκτης δεν εντυπωσίασε στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα όπως επισημαίνουν στην Αγγλία ο Μιραλάς και ο εκπρόσωπος του θα έχουν ραντεβού με τον νέο διευθυντή της Έβερτον, Μαρσέλ Μπραντς προκειμένου να αποφασιστεί πιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα. Φυσικά, ο Μιραλάς ψάχνεται όσον αφορά το μέλλον του και όλα είναι πιθανά.