Ατρόμητος: Η αποστολή για την Τρίπολη

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει σήμερα Δευτέρα τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η αποστολή των Περιστεριωτών για το ματς στην Τρίπολη

Ατρόμητος: Η αποστολή για την Τρίπολη

Η προετοιμασία του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε την Κυριακή και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός ξανά τον Ραμπέγιο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Ραμπέγιο δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Τις προηγούμενες μέρες ανέβασε ρυθμό αλλά κρίθηκε ανέτοιμος γιατί είχε χάσει κάποιες προπονήσεις και για αυτό τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι άφησε εκ νέου εκτός αποστολής τους Στρούγγη, Γιακουμάκη.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ, Αγκάγιεφ και Γκάλο.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν σήμερα Δευτέρα με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά.