Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Τι είπε ο Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι (vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας είπε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Άρη, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών στις καθυστερήσεις υπέρ του ΠΑΟΚ.

Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Τι είπε ο Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι (vid)

Ξεκάθαρος ήταν ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας για τις φάσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Άρη, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών στις καθυστερήσεις υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ο κ. Βαρούχας είπε πως το καθοριστικό, όπως αποδείχτηκε, πέναλτι που κέρδισε ο Άρης στο 39΄ της αναμέτρησης στο «Βικελίδης»ήταν μια λάθος απόφαση του διαιτητή, μιας και ο Πασχαλάκης έχει προλάβει κι έχει διώξει την μπάλα.

Επιπρόσθετα, ήταν σαφής και για τη φάση στις καθυστερήσεις, όταν ο διαιτητής Νιχάους αλλά και το VAR δεν είδαν το εμφανές χέρι του Μπαγκαλιάνη, με αποτέλεσμα να μην καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών υπέρ των φιλοξενούμενων.

«Ο Ολλανδός ήταν στον... κόσμο του», ήταν το καυστικό σχόλιο του Βαρούχα για την συνολική διαιτησία του Νιχάους στο ντέρμπι.

Δείτε παρακάτω το σχόλιό του για το Άρης-ΠΑΟΚ: