Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: Καρυπίδης σε Γκαρσία: «Ήταν μία φιλική νίκη»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης χάρηκε με τη ψυχή του τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ και απάντησε σε παλαιότερες δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία.

Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: Καρυπίδης σε Γκαρσία: «Ήταν μία φιλική νίκη»

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν όλοι οι άνθρωπο του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν. Οι "κιτρινόμαυροι" έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία τους επί του "αιώνιου" αντιπάλου.

Μαζί με ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία πανηγύρισε και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ξέσπασε και αυτός μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού ρέφερι και στις δηλώσεις του άφησε αιχμές για όσα είχε πει προ ημερών ο Πάμπλο Γκαρσία.

«Την περιμέναμε τη νίκη και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία εδώ. Ήταν μία φιλική νίκη και το λέω στον κ. Γκαρσία. Μας πέταξαν λάσπη μετά από μία ήττα. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας. Ο μοναδικός λόγος που είμαι στεναχωρημένος είναι γιατί έλειπε ο κόσμος μας», ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης στις δηλώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια τόνισε ότι η νίκη θα έχει αξία μόνο αν νικήσει ο Άρης και στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ.

«Δεν πρέπει να έχουν παράπονα, ξένο διαιτητή ήθελαν, ξένο διαιτητή είχαν. Επειδή έχουν μάθει να μας σφυρίζουν οι διαιτητές διαφορετικά; Δεν θα έχει καμία αξία αυτή η νίκη αν δεν νικήσουμε τον ΟΦΗ. Πρέπει να πάμε στο Ηράκλειο να νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.