Βόλος–Παναιτωλικός 0-0: «Όρθιοι» οι Αγρινιώτες στο Πανθεσσαλικό (Highlighits)

Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του Βόλου (0-0), παρότι αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο από το 28’ λόγω αποβολής του Τζανακάκη. Εξαιρετική εμφάνιση ο Μελίσσας που απέκρουσε και πέναλτι του Ουάρντα στο 58’.

Βόλος–Παναιτωλικός 0-0: «Όρθιοι» οι Αγρινιώτες στο Πανθεσσαλικό (Highlighits)

Έναν πολύτιμο πόντο πήρε ο Παναιτωλικός στην προσπάθεια που καταβάλει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Οι Αγρινιώτες αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 28’ έφυγαν με το 0-0 από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, ο οποίος δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να πάρει το τρίποντο.

Σημαντική στιγμή στην αναμέτρηση ήταν αρχικά η αποβολή του Τζανακάκη (28'). Ο 28χρονος αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 21’ για μία αγκωνιά του στον Ουάρντα, ο οποίος μάτωσε στο πρόσωπο, ενώ επτά λεπτά αργότερα (28’) είδε και την δεύτερη για νέο φάουλ στον ίδιο παίκτη, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Βόλος πίεσε στη συνέχεια τον αντίπαλό του με την ελπίδα να φτάσει στο γκολ, ωστόσο είδε τις επιθετικές του προσπάθειες να περνούν ανεκμετάλλευτες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν το πέναλτι που κέρδισαν στο 58’, αλλά ο Ουάρντα από την άσπρη βούλα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μελίσσα που απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το «μηδέν» στο ματς.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).

Σκόρερ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζανακάκης (21’), Κολόμπο (35’), Μελίσσας (92’), Περέα (92’).

ΚΟΚΚΙΝΗ: Τζανακάκης (28’).

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ Πέρεθ): Κλέιμαν - Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Περέα - Ριένστρα, Νίνης - Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο - Δουβίκας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας - Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ντάλσιο - Ταχάρ, Τσινγκάρας – Γιάκολις (53’ Περέιρα), Μεντόσα (53’ Μάζουρεκ), Ντίας – Βέργος (71’ Αζάντι).