Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Έξι γκολ ξανά, μετά από 4 χρόνια (vids)

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός σκόραρε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι και το κάνει για πρώτη φορά με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Έξι γκολ ξανά, μετά από 4 χρόνια (vids)

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, την οποία διέλυσε με σκορ 6-0. Η ομάδα του Πειραιά έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με σκορ 2-0. Σκόραρε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση και ετοιμάζεται με την καλύτερη ψυχολογία για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Στο "Αθανάσιος Διάκος" σκόραραν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Κάιπερς και Μασούρας. Οι δύο από αυτούς βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ο Αλγερινός το έκανε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και για πρώτη φορά μακριά από το "Γ. Καραϊσκάκης". Μέχρι τώρα όλα τα γκολ του Σουντανί ήταν στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά τώρα έβαλε τέλος σε αυτή την ιστορία.

Ακόμη οι πρωταθλητές Ελλάδας σκόραραν έξι γκολ για πρώτη φορά με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική τους ηγεσία, ενώ ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση φετινή του νίκη. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός σκόραρε έξι γκολ ήταν πριν τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν νικήσει με σκορ 6-1 τη Βέροια για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει τρεις φορές ο Ιντέγε και από ένα οι Σεμπά, Ελιονούσι και Μιλιβόγεβιτς.

Θυμηθείτε το 6-1 επί της Βέροιας

Θυμηθείτε ξανά το 6-0 επί της Λαμίας