Ατρόμητος: Συνεχίζει ο Μπρούνο

Η Lask Linz από την Αυστρία ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπρούνο στην επόμενη σεζόν αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε να παραμείνει στο Περιστέρι για άλλη μια χρονιά όπως προβλέπει ο δανεισμός του.

Ατρόμητος: Συνεχίζει ο Μπρούνο

Παίκτης του Ατρόμητου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στην Αυστριακή Lask Linz έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι και την επόμενη σεζόν. Οι Αυστριακοί ήθελαν να «σπάσουν» τον δανεισμό και να πάρουν από τώρα τον Μπρούνο ωστόσο ο Βραζιλιάνος ζήτησε να παραμείνει στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν.

H ανακοίνωση του Ατρόμητου για τον Μπρούνο Φελίπε:

Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μπρούνο Φελίπε, με το δανεισμό του να συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ζήτησε την παραμονή του στον Ατρόμητο από την Αυστριακή Lask Linz, στην οποία ανήκει, ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League υπάρχοντας μάλιστα η δυνατότητα οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού.

Ο Μπρούνο ήρθε στον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέγραψε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και καλύτερη προσαρμοστικότητα στην ομάδα κάνοντας τον Νταμίρ Κάναντι να τον υπολογίζει και για την επόμενη χρονιά.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπρούνο δήλωσε:

«Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας