Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Σουντανί: «Ούτε στο playstation τέτοιο γκολ ο Εμβιλά» (vid)

Ο Χιλάλ Σουνανί επέστρεψε στα γκολ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και είναι κάτι που το είχε μεγάλη ανάγκη για να πάρει τα πάνω του ψυχολογικά.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Σουντανί: «Ούτε στο playstation τέτοιο γκολ ο Εμβιλά» (vid)

Ένα γκολ που το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη μετά τις πολλές δυσκολίες που έχει περάσει πέτυχε ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει. Το τέρμα που σημείωσε στο γήπεδο της Λαμίας ευελπιστεί να τον βοηθήσει ψυχολογικά και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Χιλάλ Σουνανί μίλησε:

Για το αν έχει να δώσει απαντήσεις: Σέβομαι την άποψη του προπονητή. Είμαι ευτυχισμένος που επανήλθα. Νιώθω ευτυχισμένος που μπόρεσα να βοηθήσω. Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον, απλά είμαι χαρούμενος που κατάφερε να βοηθήσω.

Για το αν ήταν απάντηση απ' όλη την ομάδα: Ήταν η αντίδραση μας μετά από μία κακή περίοδο. Από σήμερα όλοι θα λένε ξανά πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και σήμερα δείξαμε μία όμορφη αντίδραση. Κάναμε μία καλή νίκη. Πολλοί θα νομίζουν ότι ήταν μία εύκολη νίκη, αλλά δεν είναι έτσι. Εμείς την κάναμε να φαίνεται εύκολη.

Για το οικογενειακό κλίμα: Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το γκολ του Εμβιλά γιατί τέτοιο γκολ δεν έχει βάλει ούτε στην προπόνηση, ούτε καν στο playstation. Επίσης και στο δικό μου γκολ υπήρχε μία ωραία αντίδραση γιατί ξέρουν τι έχω περάσει. Μου αρέσει πολύ αυτή η αντίδραση που έχουν οι συμπαίκτες μου και χαρήκαμε όλοι μαζί τα όμορφα γκολ.

Για το δικό του ξεκίνημα: Ο επιθετικός χρειάζεται πάντα τα γκολ για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να έχει αυτοπεποίθηση. Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε συμβεί πέρσι και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και φέτος.