Λαμία – Ολυμπιακός 0-6: Κώτσιος (βοηθός Τεννέ): «Δυστυχώς καταρρεύσαμε»-vid

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Ηλίας Κώτσιος μίλησε για την βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Λαμία – Ολυμπιακός 0-6: Κώτσιος (βοηθός Τεννέ): «Δυστυχώς καταρρεύσαμε»-vid

Ο Μπάμπης Τεννές εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του, δεν θέλησε να μιλήσει μετά το ματς. Ο συνεργάτης του Ηλίας Κώτσιος ήταν εκείνος που είπε δύο λόγια:

«Υπάρχει στενοχώρια, αλλά πρέπει να δούμε το παιχνίδι σε δύο ημίχρονα. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στην κόντρα, νομίζω ότι δημιουργήσαμε καταστάσεις, αλλά βρεθήκαμε ξαφνικά να χάνουμε με 0-3. Δεν μπορείς να αντιδράσεις εύκολα όταν είσαι πίσω στο σκορ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό, είχαμε πέναλτι και αντί να μειώσουμε, δεχτήκαμε κι άλλα τέρματα. Δυστυχώς η ομάδα κατέρρευσε. Ανέβηκε πολύ ο δείκτης του σκορ. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε με τόσο μεγάλη έκταση».

Όσο για το τί τον στενοχωρεί περισσότερο απάντησε: «Νομίζω ότι παίξαμε δημιουργικά, αλλά αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι από την πρώτη-δεύτερη στατική φάση δεχτήκαμε πάλι γκολ. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συνεχώς. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άγχος στον αντίπαλο, σκοράροντας πρώτοι. Ήρθε και το φοβερό γκολ του Εμβιλά, έπεσε η ψυχολογία και το σκορ έφτασε δυστυχώς σε αυτά τα επίπεδα».

Ερωτηθείς για τις πολλές απουσίες που είχε η Λαμία σημείωσε: «Οι απουσίες παίζουν ρόλο, αλλά σήμερα ίσως κάναμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, με το σκορ ωστόσο να είναι αντιστρόφως ανάλογο. Είναι πολύ βαρύ για εμάς. Όμως απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είσαι καλά αμυντικά. Δεν πρέπει να εφησυχάζεις. Δυστυχώς καταρρεύσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Δεν θυμάμαι αν έχει δεχτεί ξανά τέτοιο σκορ η Λαμία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Ακραίο ποδοσφαιρικό φαινόμενο

Λαμία - Ολυμπιακός 0-6: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)