Κούγιας σε Μόρα: «Γύρνα είτε ως παίκτης είτε ως τεχνικός διευθυντής»

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ  Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον πρώην αρχηγό των «βυσσινί» Βαγγέλη Μόρα να επιστρέψει στην ομάδα είτε ως παίκτης είτε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Κούγιας σε Μόρα: «Γύρνα είτε ως παίκτης είτε ως τεχνικός διευθυντής»

Στην γνωστοποίηση ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Βαγγέλη Μόρα προέβη μέσω επίσημης ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ισχυρός άντρας της λαρισινής ομάδας ζήτησε από τον πρώην αρχηγό των «βυσσινί» να επιστρέψει στην ομάδα είτε ως παίκτης είτε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής:

«Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν».