Άρης-ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι

Τι είπε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στον προπονητή της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον Άρη.

Άρης-ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι

Το δικό του μήνυμα εμψύχωσης απηύθυνε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε με τον προπονητή της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, ενόψει του ντέρμπι Θεσσαλονίκης (Κυριακή 13/12-19:30) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

LIVE: Άρης - ΠΑΟΚ (19:30)

«Είστε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξετε και μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζετε το πως και τι πρέπει να κάνετε σε τέτοια παιχνίδια.. Είναι πολύ σημαντικό που έχετε οδηγήσει την ομάδα σε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε ξεχωριστά και με τον προπονητή της ομάδας.

«Ξέρεις από τέτοια παιχνίδια από όταν ήσουν ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι τους έχεις ετοιμάσει καλά και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στον Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».