Λαμία-Ολυμπιακός: Πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος (pic)

Αντίπαλος δεν θα είναι μόνο η Λαμία για τον Ολυμπιακό, αλλά και ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος. Δείτε τη φωτογραφία που εξασφάλισε το fosonline.gr για να διαπιστώσετε την κατάσταση του χλοοτάπητα.

Λαμία-Ολυμπιακός: Πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος (pic)

Αυτό που έτρεμαν στον Ρέντη όλες τις προηγούμενες ημέρες ήταν η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λαμίας. Και στην πόλη της Φθιώτιδας έχει πέσει πολύ νερό τις προηγούμενες ημέρες και έτρεμαν τι θα αντίκριζαν.

Και πράγματι ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Λαμίας δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" έκαναν ήδη την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα στο ΔΑΚ Λαμίας και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Σε αρκετά σημεία υπάρχουν λακκούβες που έχουν κρατήσει νερό, ενώ γενικά το γήπεδο είναι πολύ βαρύ και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην προσπάθεια τους να περάσουν νικηφόρα από τη Λαμία. Είναι κάτι που το συζητούσαν όλες τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα είχαν και τις πληροφορίες ότι το γήπεδο δεν θα είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Δημιουργήθηκε ένα προβληματισμός μετά την πρώτη αναγνωριστική βόλτα που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, αλλά στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να ξεπεράσουν και αυτές τις δυσκολίες και να φθάσουν στην επικράτησε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και "καίγεται" για βαθμούς.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που εξασφάλισε το fosonline.gr…