Super League: Στη Λαμία ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Τα ματς Λαμία - Ολυμπιακός (13/12, 15:00) και  Άρης - ΠΑΟΚ (13/12, 19:30) ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας για την 12η αγωνιστική της Super League.

Super League: Στη Λαμία ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις αναμετρήσεις σε Λαμία, Ριζούπολη, Βόλο και Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (13/12) για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 15:00, με τη Λαμία να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός βρίσκονται οι Μπεχαράνο, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Καραμάνος και Χατζηστραβός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κάνει το 6 στα έξι, χωρίς τους Κώστα Φορτούνη και Ρούμπεν Βινάγκρε, αλλά με τους Μπρούμα και Καμαρά στην αποστολή.

Λίγη ώρα αργότερα (17:15), ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από τις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Χωρίς τους Φατιόν και Μπεντινέλι θα παραταχθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Για τους «κιτρινόμαυρους», ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις ήττες από Λέστερ και Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, αλλά και τους Βασιλαντωνόπουλο, Αλμπάνη που έμειναν εκτός αποστολής.

Την ίδια ώρα (17:15), στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Χωρίς τους τραυματίες Τσοκάνη, Μπαριέντος και τον τιμωρημένο Φεράρι οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν θα έχει στη διάθεσή τους Κνετ που τραυματίστηκε και έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο του 2020, αλλά και τους Ματσόλα, Καρασαλίδη, Μαλή.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας (13/12) ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Άρης και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο «Κλ. Βικελίδης» στις 19:30 με έπαθλο το γόητρο και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα ψάξει την τέταρτη της νίκη εντός έδρας με μόνη απουσία τον τιμωρημένο Ρόουζ. Αντίθετα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία θέλει τη νίκη για να μείνει στο κατόπι του Ολυμπιακού, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί, τον τραυματία Μιχάι, τον Ροντρίγκο και τον Μπίσεσβαρ. Στην αποστολή ο Βιεϊρίνια.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12/12
ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Κυριακή 13/12
15:00 Λαμία - Ολυμπιακός
17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
17:15 Βόλος - Παναιτωλικός
19:30 Άρης - ΠΑΟΚ

Δευτέρα 14/12
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ