Ο Λαρουσί επανήλθε μέσω Αγγλίας στο προσκήνιο, καμία κίνηση ο Ολυμπιακός

Ο 19χρονος Γάλλος αριστερός μπακ Γιασέρ Λαρουσί έχει προταθεί από την Λίβερπουλ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμη καμία κίνηση και δεν είναι και στις άμεσες προτεραιότητές του.

Ο Λαρουσί επανήλθε μέσω Αγγλίας στο προσκήνιο, καμία κίνηση ο Ολυμπιακός

Ο Γιασέρ Λαρουσί, όπως έγραψε και το «ΦΩΣ» του Σαββάτου (12/12), επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό μέσω Αγγλίας, λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει με τον Ρούμπεν Βινάγκρε.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ έχει ζητήσει από τον 19χρονο Γάλλο αριστερό μπακ να βρει ομάδα τον Γενάρη. Το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, είχε γίνει μία προσπάθεια να τον δώσει κάπου και τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά τελικά ο Λαρουσί έμεινε στο Νησί και έπαιξε τελικά στην Κ23 της Λίβερπουλ.

Δεν είχε πολλές συμμετοχές, καθώς μόλις δύο έχει «γράψει» το... κοντέρ με τους «μικρούς» των «κόκκινων» και αυτό όσο να ‘ναι είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πώς δηλαδή ένας παίκτης που έχει μόλις δύο ματς στην Κ23 της Λίβερπουλ, θα έρθει στην Ελλάδα για να πάρει φανέλα βασικού;

Το ότι έχει ένα ενδιαφέρον πακέτο, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Απλώς, για την ώρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Για τον Λαρουσί, ναι μεν έχουν καλή άποψη, αλλά έως εκεί. Καμία κίνηση δεν έχει γίνει προς... Λίβερπουλ μεριά, μολονότι οι «ρεντς» προσπαθούν να τον «σπρώξουν» σε διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων και στον Ολυμπιακό.

Ο Λαρουσί που είχε εξεταστεί και τον Σεπτέμβριο, πήγε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2017, με το τμήμα σκάουτινγκ της αγγλικής ομάδας να εισηγείται την απόκτησή του από τους «μικρούς» της Χάβρης.