Στο «50-50» οι πιθανότητες να προλάβει Ολυμπιακό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (16/12) στο ΟΑΚΑ.

Στο «50-50» οι πιθανότητες να προλάβει Ολυμπιακό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Μάσιμο Καρέρα βρέθηκε στην ευχάριστη θέση, επιστρέφοντας από το Λέστερ, να δει τους Λιβάγια, Μπακάκη και Λόπες να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ ακόμα ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, δεν μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και δίνει «μάχη» για να καταφέρει να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (16/12) στο ΟΑΚΑ.

Οι πιθανότητες είναι στο «50-50» για να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο τραυματισμός στον ώμο είναι ύπουλος, οι γιατροί τον πάνε προσεκτικά, αλλά ο Ουκρανός στόπερ θέλει οπωσδήποτε να δώσει το «παρών» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Και πάλι όμως, ακόμα και να μπει στην αποστολή, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ταλαιπωρία που πέρασε ο Τσιγκρίνσκι με τον τραυματισμό του, να τον ρίξει στη «μάχη» από το ξεκίνημα του αγώνα.

Με το πολύ μία προπόνηση, ο Ιταλός τεχνικός θα το σκεφτεί δυο και τρεις φορές προτού αποφασίσει να του δώσει φανέλα βασικού. Για αυτό το λόγο σε πρώτη φάση αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι το αν θα καταφέρει να μπει στην αποστολή και... βλέπουμε. Προς το παρόν οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.