Σίγουρος μόνο ο Τιάγκο Σίλβα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Λαμία

Από «φρέσκα» πρόσωπα μόνο ο Τιάγκο Σίλβα έχει σίγουρη θέση βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Λαμία (13/12, 15.00).

Σίγουρος μόνο ο Τιάγκο Σίλβα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά την προσφιλή του τακτική, απέφυγε να δείξει πολλά πράγματα στην προπόνηση στον Ρέντη σχετικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Λαμία στην Φθιώτιδα (13/12, 15.00).

Για έναν παίκτη όμως βάζουν άπαντες το χέρι τους στη φωτιά... Ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα ξεκινήσει αντί του Καμαρά που ανέβηκε στην Λαμία, αλλά θα κάτσει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν άφησε να εννοηθούν πολλά, αλλά η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δύσκολα θα προχωρήσει τελικά σε ροτέισον.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό μία παθιασμένη Λαμία που αναζητά εναγωνίως βαθμούς και τούτη η εποχή δεν είναι για πειραματισμούς.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει τους παίκτες που έχουν ρυθμό, που ναι μεν έχουν κάποια σημάδια κόπωσης, αλλά θέλει να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να τους ξεκουράσει ενόψει ΑΕΚ.

Εν ολίγοις, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο η μοναδική αλλαγή που θα έχει ο Ολυμπιακός στην ενδεκάδα του σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε κόντρα στην Πόρτο, να είναι μόνο ο Τιάγκο Σίλβα.

Να πάει δηλαδή με ένα σχήμα 4-2-3-1, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας, τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στα χαφ, τον Τιάγκο Σίλβα μπροστά τους, τους Βρουσάι (ή Ραντζέλοβιτς) και Μασούρα στα φτερά της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε η σκέψη να πάρει ανάσες ο Ραφίνια και ο Μαρτίνς να περάσει σε ρόλο δεξιού μπακ τον Βρουσάι. Έως και το βράδυ του Σαββάτου (12/12) το συγκεκριμένο σενάριο δεν είχε αποκλειστεί.