Χουτεσιώτης: «Να κάνουμε λιγότερα λάθη» (vid)

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στα λάθη που κάνει η ομάδα του και της κοστίζουν αρκετά.

Χουτεσιώτης: «Να κάνουμε λιγότερα λάθη» (vid)

Όπως κάνει στα περισσότερα παιχνίδια του έτσι και με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε αρκετά καλό ματς, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Εκεί στάθηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "πράσινους". Ο Έλληνας πορτιέρε τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να παίρνει κάτι από τα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε:

Για το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Αυτή που κάνει τα περισσότερα φεύγει με τους λιγότερους βαθμούς. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι με ισορροπία λόγω μιας στιγμής αδράνειας δεχθήκαμε το πέναλτι και το γκολ».

Για το πως μπήκε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: «Με θετική ενέργεια, ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Δεχθήκαμε το αυτογκόλ και ο ρυθμός έπεσε. Το γκολ δεν ήρθε και μένει πικρία».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συμπαίκτες του: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά και τα παιδιά και οι προπονητές. Οι απαιτήσεις την φετινή χρονιά είναι διαφορετικές και πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τους στόχους του: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο αγωνιστικό προσκήνιο και τον ευχαριστώ για αυτό. Υπάρχουν στόχοι και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ».