Τιάγκο Σίλβα: «Μεγάλη θέληση να αποδείξω την αξία μου»

Ο Τιάγκο Σίλβα που θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία στην Φθιώτιδα (13/12, 15.00) μίλησε για τα όσα θέλει να πετύχει στο λιμάνι.

Τιάγκο Σίλβα: «Μεγάλη θέληση να αποδείξω την αξία μου»

Ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη στο παιχνίδι με την Λαμία. Ο Πορτογάλος που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε με τον Βόλο, με αποτέλεσμα να τον εκθειάσει μέχρι και ο Πέδρο Μαρτίνς, θα παίξει για πρώτη φορά βασικός σε επίσημο παιχνίδι και θέλει κόντρα στην Λαμία (13/12, 15.00) να αποδείξει ότι ο προπονητής του μπορεί να τον εμπιστεύεται περισσότερο από τώρα και στο εξής.

Στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια «Novasports» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκτός έδρας αποστολή των Πειραιωτών στην Λαμία.

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για την ήττα από την Πόρτο: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε κάτι καλύτερο στο Champions League, από την άλλη θα συμμετάσχουμε στο Europa League, όπου αισιοδοξούμε να τα πάμε καλύτερα».

Για το ότι άκουσε πολύ κολακευτικά σχόλια για το δεκάλεπτο που έπαιξε με τον Βόλο και το αν έχει δίψα να παίξει: «Χωρίς καμία αμφιβολία έχω μεγάλη θέληση. Έχω την επιθυμία να αποδείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζει να βρίσκομαι εδώ»

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού με την Λαμία: «Δεν ξέρω αν συμβεί αυτό, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε αν συμβεί, να είμαι έτοιμος».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία: «Με τα όπλα του, που θα είναι η υπομονή, η ποιότητα και η θέληση για τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να βάλουμε γκολ».