«Διαζύγιο» για Λαμία και Βιγιάλμπα

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την Λαμία ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα, ο οποίος δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας της Φθιώτιδας.

«Διαζύγιο» για Λαμία και Βιγιάλμπα

Σε λιγότερο από 20 μέρες αρχίζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στην Λαμία άρχισαν νωρίς-νωρίς τις εκκαθαρίσεις. Παρελθόν αποτελεί από το Σάββατο (12/12) ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ δεν έπεισε με την παρουσία του και η ομάδα της Φθιώτιδας θεώρησε ότι δεν υπήρχε κανένα νόημα να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Βιγιάλμπα πέρσι είχε 1 γκολ σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ φέτος είχε μόλις 4 συμμετοχές δίχως ωστόσο να κάνει κάτι το ουσιαστικό για να βοηθήσει την Λαμία.

Ο Αργεντινός είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο από την Σέντραλ Κόρντομπα ως ελεύθερος, είχε έρθει στην Ελλάδα ως ένας παίκτης που θα έκανε τη διαφορά στα «φτερά» της επίθεσης της Λαμίας, αλλά τελικά αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Την Δευτέρα (14/12) αναμένεται ο Βιγιάλμπα να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ψάξει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο παρελθόν ο Βιγιάλμπα έχει περάσει και από τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, είχε αποκτηθεί ως δανεικός το καλοκαίρι του 2015 από την Βελέζ, έμεινε για έναν χρόνο στη Νέα Σμύρνη και γύρισε στην Αργεντινή. Στη συνέχεια περιπλανήθηκε σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών της πατρίδας του , μέχρι που ήρθε η Λαμία να του δώσει την ευκαιρία να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι τσάμπα είχε γίνει ντόρος τον περασμένο Γενάρη στο άκουσμα της μεταγραφής του, καθώς 11 μήνες αργότερα έσπευσε να λύσει άρον-άρον το συμβόλαιό του και να κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος.