Ολυμπιακός: Η ώρα του Τιάγκο Σίλβα

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Τιάγκο Σίλβα θα παίξει για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλές απαιτήσεις από τον συμπατριώτη του.

Ολυμπιακός: Η ώρα του Τιάγκο Σίλβα

Το μοναδικό δείγμα που υπάρχει από τον Τιάγκο Σίλβα είναι τα εννιά λεπτά που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον Πορτογάλο χαφ τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα μάλιστα να χάσει και αρκετές προπονήσεις.

Ο Τιάγκο Σίλβα, όμως, ετοιμάζεται στο παιχνίδι με τη Λαμία να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει στα όρια τους από τα συνεχόμενα ματς υψηλής έντασης και είναι λογικό να πρέπει να πάρουν ανάσες.

Έτσι τώρα μπαίνει στην εξίσωση για πρώτη φορά ο Τιάγκο Σίλβα. Ο 27χρονος χαφ έπαιξε μεν κόντρα στον Βόλο, αλλά ο χρόνος του ήταν λίγος. Σε αυτό το διάστημα, ωστόσο πρόλαβε να δείξει κάποια δείγματα του ταλέντου του. Και είναι γεγονός ότι ο καλός παίκτης δεν θέλει και πολύ χρόνο για να φανεί.

Την Κυριακή είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τιάγκο Σίλβα να δείξει ότι πράγματι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς θα αφήσει στον πάγκο τον Φορτούνη και έτσι θα βρει χώρο ο Σίλβα για τον οποίο, πάντως ακούγονταν καλά λόγια από τον Ρέντη από την πρώτη στιγμή. Πέρσι ο Τιάγκο Σίλβα είχε μία γεμάτη χρονιά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην Championship είχε κάνει 44 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ και συνολικά είχε 3.046 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.