ΑΕΚ: Επανέρχεται η Τράμπζονσπορ για Λιβάγια- «Θετικός ο Κροάτης»

Δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας επικαλείται τον μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είπε –σύμφωνα με αυτή- πως ο πελάτης του είναι θετικός στην προοπτική της Τράμπζονσπορ.

ΑΕΚ: Επανέρχεται η Τράμπζονσπορ για Λιβάγια- «Θετικός ο Κροάτης»

Δεν λέει να ησυχάσει η Τράμπζονσπορ όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία όχι μόνο συντηρούν το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ, αλλά επικαλούνται τοποθέτηση του μάνατζερ του παίκτη, σύμφωνα με την οποία είναι πολύ θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στην Τουρκία και να αγωνιστεί στην Τράμπζονσπορ.

Η εφημερίδα «Karadeniz Gazete» λοιπόν αναφέρει πως ο Μάρκο Λιβάγια δεν έχει βγει από τη λίστα της ομάδας και αποτελεί τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Την ίδια ώρα αναφέρει το δημοσίευμα, πως σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού, ο πελάτης του είναι θετικός στο να παίξει για την Τράμπζονσπορ και βλέπει με καλό μάτι την πρότασή της.

Το δημοσίευμα πάντως ούτε κατονομάζει τον μάνατζερ ούτε παραθέτει τις δηλώσεις του, απλώς τονίζει πως τις έκανε και είπε αυτά.

Το τουρκικό ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο Λιβάγια βρισκόταν στην ατζέντα της Τράμπζονσπορ στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, αλλά οι Τούρκοι έχουν κάνει εκ νέου την εμφάνισή τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.