Τρεις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (12/12, 19.30). Εκτός αποστολής οι Κριζμάν, Λώλης και Λεό.

Τρεις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατεβαίνει δίχως τρεις ποδοσφαιριστές στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (12/12, 19.30). Γνωστές βέβαια ήταν οι απουσίες από τα μέσα της εβδομάδας, αν και υπήρχε μία προσπάθεια από πλευράς Κριζμάν να προλάβει το ματς της Λεωφόρου.

Τελικά, ο επιθετικός του ΠΑΣ έμεινε στα Γιάννενα και θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση την προσπάθεια της ομάδας του να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Απ. Νικολαϊδης».

Ο Γιαννίκης εκτός από τον Κριζμάν, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Λώλη και Λεό, οι οποίοι επίσης αποκλείστηκαν από την αποστολή και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον ΠΑΣ στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάστρο, Σιόντης, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Δούμτσης.

O ΠΑΣ από τον Νοέμβριο και έπειτα έχει παρουσιάσει μία κάμψη στις εμφανίσεις του, γεγονός που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα που έχει φέρει.

Σε σύνολο πέντε αγώνων από τις αρχές Νοεμβρίου, έχει μία νίκη επί της ουραγού Λαμίας (2-0), μία ισοπαλία με τον Παναιτωλικό εντός έδρας (0-0) και τρεις ήττες από ΑΕΛ (1-2, εντός), ΠΑΟΚ (1-2, εκτός) και ΟΦΗ (1-2, εκτός).

Η ομάδα των Ιωαννίνων λοιπόν δεν θέλει να προσθέσει άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα και για αυτό το λόγο κατεβαίνει με σκοπό να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην Λεωφόρο.