Ολυμπιακός: Άμεση αντίδραση ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες

Μετά το παιχνίδι με την Πόρτο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και μίλησε μαζί τους και με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Άμεση αντίδραση ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες

Η ήττα από την Πόρτο ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε κανέναν στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση. Οι "ερυθρόλευκοι" κινήθηκαν σε ρηχά νερά και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, όπως γράφει και το σημερινό "ΦΩΣ" πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των αγώνων που μένουν μέχρι τις γιορτές.

Προφανώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα όσα είδε το βράδυ της Τετάρτης και περιμένει απ’ όλους άμεση αντίδραση στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Στον Ολυμπιακό τώρα που ολοκληρώθηκε το Champions League, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν συμπτώματα που δεν συνάδουν με τη νοοτροπία του συλλόγου, όπως για παράδειγμα αδιαφορία.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε στη συνέντευξη του στη Nova μίλησε για το τι ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και περιμένει τα καλύτερα. Ο Μαρτίνς μάλιστα τόνισε ότι "μας είπε ότι περιμένει από μας το καλύτερο και ότι είναι εδώ για να δει από μας να αντιδρούμε".