ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με αντίπαλο τον Άρη. Η μίνι προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι θα ολοκληρωθεί αύριο (12/12) με μια πρωινή προπόνηση στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Βιεϊρίνια

Αύριο Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια στο ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ροντρίγκο Σοάρες λόγω τραυματισμού, καθώς κι ο τιμωρημένος, Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Ο Δικέφαλος ήταν καλός στους περισσότερους αγώνες του, αλλά πλήρωσε τα λάθη του αρχικά κόντρα στην Κράσνονταρ και στη συνέχεια κόντρα στην Ομόνοια και η παρουσία του ολοκληρώθηκε άδοξα. Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στους εγχώριους στόχους.

Η πρόκληση που ακολουθεί είναι το παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Ο χρόνος για προετοιμασία είναι ελάχιστος φυσικά, με το αγωνιστικό τμήμα να πιάνει δουλειά το πρωί της Παρασκευής (11.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γρανάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης, αφορούσε την ενεργοποίηση ενόψει Κυριακής και περιελάμβανε συναρμογή, δρομικές, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και στον τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε όλο το πρόγραμμα με την ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Το Σάββατο (12/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας».