Το αβαντάζ του Μαρτίνς και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μια σημαντική ευχέρεια σε σχέση με τους προκατόχους του. 

Το αβαντάζ του Μαρτίνς και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις παικτών από τον Ολυμπιακό, είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν ότι από τη στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ενήμερος και ξέρει ότι αύριο (15/6) θα δει πάνω από 30 ποδοσφαιριστές στο Ρέντη. Φυσικά, ούτε θέλει να ακούει το ενδεχόμενο να πάει με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών στο Ζέεφελντ.

Στο σημείο αυτό ο 48χρονος προπονητής έχει μια σημαντική ευχέρεια σε σχέση με τους προκατόχους του: Η προετοιμασία ξεκινάει 15 Ιουνίου, αλλά η ομάδα θα φύγει για την Αυστρία στις 25. Μέχρι τότε, οι ερυθρόλευκοι» θα προπονούνται κανονικά στο Ρέντη. Σε αυτό το πρώτο δεκαήμερο ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στους παίκτες.

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Ζέεφελντ με 30 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων κάποιοι κοβόντουσαν στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τα «θέλω» του Μαρτίνς το σκηνικό μοιάζει να είναι διαφορετικό, αφού ο κόουτς θα «κόψει» αρκετούς την πρώτη εβδομάδα στο Ρέντη. Ήδη υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται και, έτσι και αλλιώς, μετά την περασμένη σεζόν, δεν μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα τους.

Υπάρχουν όμως και οι παίκτες που θέλουν να πείσουν τον προπονητή να παραμείνουν στην ομάδα. Αυτοί ίσως πάρουν μια ευκαιρία για το Ζέεφελντ, διότι μετά την Αυστρία πρόκειται να «κοπούν» και άλλοι...

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ