ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (12/12) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Στην αποστολή ο Σολίς

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ (pic)

Ο Ναζαρένο Σολίς είναι στην αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα του Σαββάτου (12/12) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι στην αποστολή, ύστερα από καιρό.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Αργεντινός ήταν στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 4 Οκτωβρίου, στην ήττα με 3-0 στην Τούμπα όταν και είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Εκτός είναι βέβαια ο τιμωρημένος Νέιρα αλλά και οι τραυματίες Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Μαρινάκης, Ναμπί και Σακόρ.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε, επιστρέφει στη μεσαία γραμμή ο Μεγιάδο, ο οποίος εξέτισε και την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Για αγωνιστικούς λόγους έμεινε εκτός ο Σελίμοβιτς.

Μετά το τέλος της σημερινής (11/12) προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό (12/12) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σολίς, Μεγιάδο, Στάικος, Σουρνάκης, Μίγγος, Μπαλογιάννης, Στάρζεον, Σαρδινέρο, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας.