Βόλος: Παίρνει Ρενάτο Σάντος, τέλος ο Γέντρισεκ

Ο Ρενάτο Σάντος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Βόλου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε στη Μάλαγα. Τέλος ο Γέντρισεκ.

Βόλος: Παίρνει Ρενάτο Σάντος, τέλος ο Γέντρισεκ

Ο Ρενάτο Σάντος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Βόλος και θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των Θεσσαλών, μετά από εκείνη του Φάουστο Γκρίλο.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίο Αβε και ακολούθησαν οι Μορεϊρένσε, Ντεσπορτίβο Αβες και Μποαβίστα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μάλαγα έχοντας 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον Βόλο ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο έμπειρος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Θεσσαλική ΠΑΕ.

Ο 34χρονος Σλοβάκος φορ έπαιζε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Μαγνησίας.

Πέρυσι κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με τέσσερα γκολ), ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνισθεί σε τέσσερα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, αντιμετωπίζοντας από την αρχή της σεζόν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Βόλος ήταν ο δεύτερος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γέντρισεκ στην χώρα μας. Είχε προηγηθεί η Ξάνθη το χρονικά διάστημα 2017-2019. Στις δύο σεζόν με την ακριτική ομάδα κατέγραψε 53 εμφανίσεις στη Super League με 19 τέρματα και είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του ενώ είχε και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Έρικ Γέντρισεκ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του, στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Έρικ Γέντρισεκ καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».