Επειγόντως... ροτέισον με Λαμία ο Μαρτίνς

Θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Λαμία (13/12, 15.00), με τους Τιάγκο Σίλβα και Πέπε να ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού αντί των Φορτούνη και Καμαρά, ενώ ίσως ξαναδούμε τον Βρουσάι δεξί μπακ αντί του Ραφίνια.

Επειγόντως... ροτέισον με Λαμία ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έμεινε από... βενζίνη με Πόρτο. Κι αυτό είναι κάτι που το διαπίστωσαν ακόμα και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι δεν περίμεναν πώς οι «δράκοι» θα έβρισκαν έναν Ολυμπιακό δίχως δυνάμεις και αντοχές.

Οι Πειραιώτες που την Δευτέρα (14/12) θα έχουν το μυαλό τους στη Νιόν της Ελβετίας για την κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League, μία μέρα νωρίτερα έχουν μία υποχρέωση που πρέπει να βγάλουν εις πέρας, έτσι ώστε να πάνε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι στο εξ αναβολής ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (16/12).

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της το μεσημέρι της Κυριακής (13/12, 15.00), μια Λαμία που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και για αυτό το λόγο θα κάνει τα πάντα για να βάλει τρικλοποδιά στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας τα εμφανέστατα σημάδια κόπωσης που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Πόρτο, είναι υποχρεωμένος να κάνει επειγόντως... ροτέισον με την Λαμία, προκειμένου να προφυλάξει ορισμένες βασικές μονάδες ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Σκέφτεται σοβαρά να πάει με τον Βρουσάι σε ρόλο δεξιού μπακ αντί του Ραφίνια, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Φορτούνη και ο Πέπε θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ξεκουράζοντας κάποιον από τους χαφ, με πιθανότερο τον Καμαρά που έχει ενοχλήσεις λόγω κόπωσης.

Επίσης, ο Ραντζέλοβιτς θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ εκκρεμεί τί θα συμβεί με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χολέμπας θέλει ανάσες, αλλά θα πρέπει και ο Βινάγκρε μέσα από τις προπονήσεις να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί έστω βασικός απέναντι στην Λαμία. Έχει δύο μέρες περιθώριο μπροστά του...

Οι οριστικές αποφάσεις από πλευράς Μαρτίνς θα παρθούν στην σαββατιάτικη (12/12) προπόνηση.