Ο Άρης έστειλε μία φανέλα του στον Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer και τον προσκαλεί στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης ετοίμασε μία φανέλα του για τον Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, και τον προσκαλεί στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άρης έστειλε μία φανέλα του στον Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer και τον προσκαλεί στο «Κλ. Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε δώρο μία φανέλα στον Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, και μια στον 10χρονο γιο του, που υποστηρίζει ένθερμα την ομάδα.

Μαζί η ΠΑΕ του απέστειλε και επιστολή του Θοδωρή Καρυπίδη με την οποία τον προσκαλεί στο «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν μαζί ένα παιχνίδι του Άρη.

«Ένα μικρό «ευχαριστώ» στον Άλμπερτ Μπουρλά για τον αγώνα του κατά του κορονοϊού… Η φανέλα του ΑΡΗ, της αγαπημένης του ομάδας, με το όνομά του φθάνει σύντομα στα χέρια του…» έγραψε η ΠΑΕ σε ανάρτησή της στο Instagram

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης

Ποιος είναι ο Άλμπερτ Μπουρλά

Ο Μπουρλά, με καταγωγή εβραϊκή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στη βιοτεχνολογία της αναπαραγωγής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Εγκατέλειψε την Ελλάδα σε ηλικία 34 ετών και από τότε έχει ζήσει σε επτά διαφορετικές πόλεις σε τέσσερις χώρες.

Ο Μπουρλά ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη αλλά κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές στην Ελλάδα, κυρίως στη Χαλκιδική, όπου έχει ένα σπίτι.

Στην Pfizer ανέλαβε το 2001 τη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ στον τομέα της υγείας για ζώα. Το 2004 ορίστηκε αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ νέων προϊόντων. Το 2006 ανέλαβε τη θέση του προέδρου της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής και το 2009 την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού. Ακολούθως ορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο τομέα της διάθεσης των προϊόντων του φαρμακευτικού κολοσσού.