Άρης: Το «αντίο» στον Πάολο Ρόσι με ιστορική φωτογραφία από το «Βικελίδης» (pics)

Η ΠΑΕ Άρης θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Ιταλού άσου Πάολο Ρόσι, ανάρτησε στα social media φωτογραφίες του από την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» το 1979 με την Περούτζια.

Άρης: Το «αντίο» στον Πάολο Ρόσι με ιστορική φωτογραφία από το «Βικελίδης» (pics)

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη «μεγάλου», του Πάολο Ρόσι και η ΠΑΕ Άρης βρήκε έναν ξεχωριστό και συνάμα ιστορικό τρόπο για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Ιταλό. Ανάρτησε μία φωτογραφία από την συνάντηση που είχε μαζί του στην έδρα των Θεσσαλονικέων.

Το 1979, οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν την ισχυρή εκείνη την εποχή Περούτζια του Πάολο Ρόσι για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA και το πρώτο παιχνίδι είχε γίνει στο γήπεδο Χαριλάου.

Το μεταξύ τους ματς είχε λήξει με το ισόπαλο 1-1, με τον Πάολο Ρόσι μάλιστα να σκοράρει για το 0-1 των Ιταλών στο 17ο λεπτό.

Ο επαναληπτικός στην Ιταλία εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 3-0 στο «Ρενάτο Κούρι», στο οποίο είχε να ηττηθεί δύο ολόκληρα χρόνια.

Η ΠΑΕ Άρης θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Ιταλού άσου, ανάρτησε στα social media φωτογραφίες του από την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».