Λαμία: Ανακοίνωσε τον Φάνη Τζανδάρη

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον 27χρονο μέσο Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Λαμία. Πρώτη χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Φάνη Τζανδάρη

Παίκτης της Λαμίας και επίσημα ο Φάνης Τζανδάρης. Ο 27χρονος μέσος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Λαμία σήμερα (9/12) και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (13/6/1993) αμυντικό χαφ, Φάνη Τζανδάρη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία για τον 27χρονο μέσο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Φθιώτιδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε».