Μαρινάκης - Σουλούκου: Η αλήθεια για τη μήνυση σε Γκαγκάτση

Τι ακριβώς ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με τη μήνυση που κατέθεσαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και η Γενική Διευθύντρια της Πειραιώτικης ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου κατά του Μάκη Γκαγκάτση. Μια μήνυση που έγινε πριν δέκα μήνες αμέσως μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Γκαγκάτση και όχι τώρα, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Μαρινάκης - Σουλούκου: Η αλήθεια για τη μήνυση σε Γκαγκάτση

Από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ προέκυψε η πληροφορία ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Λίνα Σουλούκου κατέθεσαν την Τετάρτη (9/12) μήνυση κατά του Μάκη Γκαγκάτση.

Τόνιζαν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και η Γενική Διευθύντρια της Πειραιώτικης ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου ζητούν να διωχθεί ποινικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τις τοποθετήσεις του στην τηλεοπτική «Δίκη» στο Open τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπάρχει ωστόσο μια... λεπτομέρεια. Όντως έχει γίνει μήνυση. Όχι, όμως τώρα, αλλά πριν... δέκα μήνες. Δεν είναι κάτι καινούριο δηλαδή και ούτε έχει αλλάξει κάτι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και η Γενική Διευθύντρια της Πειραιώτικης ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου είχαν καταθέσει μήνυση κατά του Χρυσόστομου Γκαγκάτση αξιώνοντας την ποινική δίωξη του για τα πλημμεληματικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεοπτική «Δίκη» στο Open και η δήλωση «ο Αυγενάκης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη», είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και της Λίνας Σουλούκου την περί που έγιναν οι δηλώσεις και όχι 10-11 μήνες αργότερα.

Θυμίζουμε πως εναντίον του Μάκη Γκαγκάτση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα και έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις για όσα είχε αναφέρει στην τηλεοπτική συνέντευξη του, με αφορμή την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, τον Ιανουάριο του 2020.