Ο Τόρζε διέψευσε τα πάντα με μήνυμα στον Αλέξη Κούγια

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε με δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ρουμανικά ΜΜΕ ο Γκάμπριελ Τόρζε. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Κούγια διαψεύδοντας τα πάντα.

Ο Τόρζε διέψευσε τα πάντα με μήνυμα στον Αλέξη Κούγια

Με προσωπικό του μήνυμα στον Αλέξη Κούγια, ο Γκάμπριελ Τόρζε διέψευσε τα περί οφειλών που εμφανίστηκαν ως δηλώσεις του στη Ρουμανία.

Ο έμπειρος Ρουμάνος άσος, πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα της Λάρισας και την Τρίτη εμφανίστηκαν δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου έκανε για οφειλές.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν άμεση χθες Τρίτη ενώ και ο παίκτης έστειλε μήνυμα στον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, διαψεύδοντας πως έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι έστειλε ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικό στον Αλέξη Κούγια:

«Καλημέρα κ. Πρόεδρε

Ποτέ δεν μιλάω άσχημα για καμία ομάδα που υπήρξα στη ζωή μου, είδα χθες τι γράφτηκε για μένα, δεν είναι αλήθεια. Στη ζωή μου ήμουν πάντα παίκτης με χαρακτήρα και ποτέ δεν μιλάω άσχημα για καμία ομάδα που υπήρξα».

Το μήνυμα του Ρουμάνου άσου δημοσιεύθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ και έτσι το όλο θέμα έληξε εδώ, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Αυτό είναι το μήνυμα του Τόρζε στον Αλέξη Κούγια.