Ξεκίνησε δουλειά ο Βρουσάι (pic)

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού πήγε στο Ρέντη και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας.

Ξεκίνησε δουλειά ο Βρουσάι (pic)

Για την Παρασκευή το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη σιγά-σιγά έχουν αρχίσει και μαζεύονται στην Αθήνα οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Η νέα σεζόν, άλλωστε έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις για όλους, αφού θέλουν να επανέλθει η ομάδα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και παράλληλα να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο που έλειψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ήδη έπιασε δουλειά ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος πήρε στο Ρέντη. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση με την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Βρουσάι είναι ένα παιδί που αναμένεται να ταξιδέψει στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και πέρσι ήταν στην Αυστρία ο νεαρός εξτρέμ των Πειραιωτών, ενώ θυμίζουμε πως στο φινάλε της σεζόν είχε πάρει ευκαιρίες και υπάρχει η διάθεση στην ομάδα του Πειραιά να τον στηρίξουν.