Κλάτενμπεργκ: Σωστή η αποβολή Ελ Καντουρί, κανένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ, έπρεπε κίτρινη ο Μπα (vid)

Δείτε τι είπε ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Κλάτενμπεργκ: Σωστή η αποβολή Ελ Καντουρί, κανένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ, έπρεπε κίτρινη ο Μπα (vid)

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έκανε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής για την 11η αγωνιστική της Super League:

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ χαρακτήρισε σωστή την αποβολή του Ελ-Καντουρί και σωστή την απόφαση του διαιτητή Φωτιά να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για την ενέργεια του Σουάρεθ στον Μαροκινό μέσο.

Ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι η απώθηση του Ισπανού αμυντικού προς τον Ελ-Καντουρί δεν στοιχειοθετεί κάτι περισσότερο από κίτρινη κάρτα.

Στον αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο ο πρόεδρος της ΚΕΔ, τόνισε ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον Ροζ, όπως ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μάνου, αφού η φάση είχε ξεκινήσει από φάουλ του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο Κλάτενμπεργκ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση στο πέναλτι του Βόλου, πρόσθεσε ωστόσο ότι θα έπρεπε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα ο Ουσεϊνού Μπα. Όσον αφορά το γκολ του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, είπε ότι ορθώς ακυρώθηκε αφού έγινε επικίνδυνη προβολή στα χέρια του Ζοσέ Σα.

Δείτε την ανάλυση των φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ