ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τις 13/1, με δυο ταξίδια πριν από την Τούμπα για τους Πειραιώτες

Η ΕΠΟ όρισε ματς Κυπέλλου στις 20 Ιανουαρίου και το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ πάει για τις 13/1 δημιουργώντας εξοντωτικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τις 13/1, με δυο ταξίδια πριν από την Τούμπα για τους Πειραιώτες

Η ΕΠΟ έκανε γνωστά τα δύο πλάνα της για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Η ομοσπονδία συνεδρίασε για τον τρόπο που θα διεξαχθεί ο θεσμός και το μόνο σίγουρο είναι ότι για το τριήμερο 19-20-21 Ιανουαρίου θα γίνουν ματς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι και οι ομάδες της Super League 1 εκείνες τις ημερομηνίες θα έχουν παιχνίδια. Το θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί και ακόμη δεν έχουν βρεθεί ημερομηνίες για να διεξαχθούν. Συγκεκριμένα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είχε αναβληθεί εξαιτίας των μη διαθέσιμων ημερομηνιών λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Επίσης το Άρης-ΑΕΚ είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που στον "δικέφαλο". Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 13η Ιανουαρίου. Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και το Άρης-ΑΕΚ θα διεξαχθούν εκείνη την ημέρα.

Αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά και την εξέφρασε και ο εκπρόσωπος της, Τάκης Αγραφιώτης στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. Ο Ολυμπιακός ήθελε το ματς με τον ΠΑΟΚ να γίνει στις 20 Ιανουαρίου και όχι στις 13 του μήνα. Ο λόγος είναι ότι στις 6 Ιανουαρίου θα κληθεί να παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στις 10 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Αυτό που ήθελε να αποφύγει ο Ολυμπιακός ήταν τα τρία ταξίδια σε μία εβδομάδα, αλλά μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ματς Κυπέλλου στις 20 Ιανουαρίου τότε όλα δείχνουν ότι ο αγώνα της Τούμπας πάει για τις 13/1.