ΑΕΚ για Καρέρα: «Οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα συμπλήρωσε έναν χρόνο στον πάγκο της ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν τον ξέχασε, κάνοντας ειδική αναφορά μέσα από τα social media.

ΑΕΚ για Καρέρα: «Οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» (pic)

Έναν χρόνο στον πάγκο της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Μάσιμο Καρέρα. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξέχασε τα «γενέθλια» του Ιταλού τεχνικού και έκανε ιδιαίτερη αναφορά σήμερα (8/12) στα όσα έχει πετύχει η ομάδα με τον Ιταλό στην τεχνική ηγεσία.

Σε μία περίοδο μάλιστα όπου ο Μάσιμο Καρέρα αμφισβητείται έντονα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Europa League, όπου βέβαια αποκλείστηκε.

Αναφορά γίνεται και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου βέβαια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος υπέγραψε στις 8 Δεκεμβρίου 2019 συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2021!

Μία μέρα αργότερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα και στις 14 Δεκεμβρίου κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στη νίκη επί της Ξάνθης.

Με 46 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας σε τρεις διοργανώσεις (26 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες) ο Ιταλός τεχνικός είναι ο δεύτερος, μετά την επιστροφή στη Super League, μετά τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εφέτος στην επιστροφή της στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης» αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο ποσάρισμά της.