ΟΦΗ: Το μυαλό στην ΑΕΛ - Πρόβλημα στη μεσαία γραμμή

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (8/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Το μυαλό στην ΑΕΛ - Πρόβλημα στη μεσαία γραμμή

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (8/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για τον αγώνα του Σαββάτου (12/12) με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Ναζαρένο Σολίς. Οι Βαγιέμπα Σακόρ, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Αντίλ Ναμπό, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία.

O Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ενδυνάμωσης, άσκηση τεχνικής, μεταβιβάσεων και ασκήσεις με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (9/12), στις 15:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Για την ομάδα του Γιώργου Σιμου το πρόβλημα είναι στη μεσαία γραμμή αφού οι Ντε Γκουζμάν, Σακόρ είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν φυσικά τον αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο.

Παράλληλα, έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών ο Νέιρα, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Το ευχάριστο είναι πως γυρίζει ο Μεγιάδο, ο οποίος στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει ο Σίμος να αναζητήσει λύσεις, για να καλύψει τα κενά λόγω τραυματισμών και της τιμωρίας του Νέιρα.