Βόλος: Η αποστολή για την Τρίπολη

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για τον Βόλο. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό το Σάββατο, αύριο (9/12, 17.15) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική.

Βόλος: Η αποστολή για την Τρίπολη

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (17.15) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλίας, Άνχελ Λόπεθ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αφού δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποκλείστηκαν από την αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Δημόπουλος, ο επιθετικός Γέντρισεκ και ο μέσος Μπαριέντος.

Για ακόμη μια φορά είναι εκτός ο δεξιός ακραίος αμυντικός Τέκιο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού και οι Τσοκάνης, Κρητικός.

Στην αποστολή για να κλείσει η 18άδα και ο Λογαράς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Μήτογλου, Κανελλάκης, Φερράρι, Ριένστρα, Κιάκος, Περέα, Μπαρτόλο, Ουάρντα, Μπάλλας, Μαρτίνες, Νίνης, Λογαράς, Δουβίκας.

Οι Θεσσαλοί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στον εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Βόλου.