Άρης: Ξεκίνησε προετοιμασία χωρίς Τζέγκο και Σάκιτς

Με τον Τζέγκο και τον Σάκιτς να μη συμμετέχουν στην προπόνηση ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Άρης: Ξεκίνησε προετοιμασία χωρίς Τζέγκο και Σάκιτς

Την προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στρέφουν στον Άρη. Για τους "κιτρινόμαυρους" αυτό το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά και ένα γερό τεστ για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον "αιώνιο" αντίπαλο του με τα προβλήματα, ωστόσο να παραμένουν ίδια. Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Τζέγκο και ο Εμάνουελ Σάκιτς δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τους.

Αμφότεροι είχαν χάσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα προλάβουν να αγωνιστούν κατά του ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Οι Τζέιμς Τζέγκο, Εμάνουελ Σάκιτς (αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και επανένταξης) και Τόνι Ντάτκοβιτς (στομαχικές διαταραχές) δεν συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε δύο γκρουπ (το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο και διαλειμματική προπόνηση)».